Velkommen til Holmestrand idrettsforening!

Holdninger - Idrettsglede - Felleskap

Badminton - Fotball - Håndball - Svømming - Turn

VIKTIG MELDING!!

HIF i samråd med kommunelegen pålegger nå alle medlemmer om å stanse ALL aktivitet inntil videre. Det er svært viktig at alle forholder seg til regelen! INGEN unntak.

Klubbhuset stenges for all utleie inntil videre!

Vi vil holde våre medlemmer løpende orientert om status gjennom de respektive informasjonskanaler.

Årsmøte for HIF Hovedforening, HIF Fotball, HIF Håndball, HIF Turn og HIF Svømming er foreløpig utsatt!

"Dagsorden i henhold til HIF's lover og regler"
(Link til lover-og-regler)

Sted: Hvitstein stadion, klubbhuset.
              Tidspunkt: Kommer ny dato!

BYTTER UTSTYRSLEVERANDØR!

Intersport Holmestrand er stolt samarbeidspartner til Holmestrand IF.

De informerer om at Select er ny utstyrsleverandør til alle medlemmer. Dette er nøye vurdert av flere parter og avgjørelsen er tatt med tanke på flere fordeler for klubben og gunstigere priser til medlemmer. Select har signert flere avtaler med klubber på eliteserienivå og har produkter i meget god kvalitet. I tillegg til startpakkene som er sterkt redusert i pris vil man selvfølgelig ha klubbrabatter dersom man bare ønsker å kjøpe enkeltplagg, skriver Intersport Holmestrand i en hilsen til Holmestrand IF.

Velkommen til årets største begivenhet - Holmestrand Maraton 29. August 2020!