HIF‎ > ‎

Orientering / Kunngjøringer fra Hovedstyret

Hei!

Gratulerer med et fantastisk arrangement i går. Jeg har sagt det før, jeg er mektig imponert over alt arbeidet i forkant, og når man så ser at organiseringen fungerer nærmest 100% også i praksis, ja da er det bare å gi seg ende over.

Jeg hadde selv gleden av å ta meg av verdisaker sammen med en del andre godt voksne. Vi snakket med ganske mange deltakere og fikk kun positive tilbakemeldinger om alt fra påmelding, gjennomføring, løypeprofil, tilskuere, drikkestasjoner osv., ikke en negativ ytring. Dette må vel være rekord?

Jeg vet at det ble nedlagt et stort stykke arbeid med rigging i regnværet fredag kveld, og igjen, for en innsats etter løpet med nedrigging og opprydding, her gikk det unna. Hver enkelt visste hva som skulle gjøres, og jobben ble utført med smil og entusiasme.

En stor takk til alle HIF-medlemmene som deltok på denne dugnaden, dette var en kjempejobb og meget god reklame for HIF og for Holmestrand.

Jeg har ikke adresser til alle som deltok på dugnaden og ber derfor gruppeledere og andre å videreformidle mine gratulasjoner.

Ulf