Disc Golf

Disc Golf

Disc Golf, eller frisbeegolf, er en idrett som ligner litt på golf. Målet er å treffe en kurv ved å kaste disker (eller frisbee’er) med færrest mulig kast. I Norge er sporten organisert under Norges Amerikanske Idretters Forbund. Disc Golf er en sport med lav tærskel for absolutt alle!

Er du nysgjerrig på å lese mer om sporten, eller finne komplett sett med regler, kan dette finnes på Professional Disc Golf Assocation sine hjemmesider.

Styre og ansvarsområder sammensetning

2022

Klubb

HIF Disc Golf en ny oppstartet klubb i 2020. Hensikten er å samle Disc Golf-interesserte i Holmestrand, og spesielt brukere av den nye Disc Golf parken i Bassengparken. Klubben har som mål å organisere diverse arrangementer, som ukentlige fellesrunder med scoring og annet sosialt.

Kontaktinfo

Epost: hifdiscgolf@gmail.com
Facebookside
Facebookgruppe
Metrix
UDisk

Medlemskap

HIF Kontingent koster Kr 100 i året. Kontingent dekker alle idretter som HIF tilby det året. Hvis du er medlem av en annen idrett innenfor HIF, betaler man ikke kontingent til å være med i HIF Disc Golf.

Treningsavgift koster Kr 100 i året for de over 18 år. Juniorer (under 18) er gratis.

Fra sommer 2022 krever Forbundet, NAIF, lisens for å delta i alle konkurranser i regi av klubben. Dette inkludere Uka’s Golf. Basis lisens er ca. Kr 100 i året. Forsikring er inkludert i pakke. Dersom du ønsker å konkurrere i regionale og nasjonale turneringer, kreves det en Pro lisens. Prisen er ca. 350 i året. Endelig lisens pris oversikt kommer fra NAIF før sommer 2022.

Dersom man melder seg inn i klubben får man 20 % avslag på Disc Golf utstyr hos Intersport Holmestrand, i tillegg til at man støtter klubben! Last ned Intersport App for å vise klubb tilhørighet.

For å melde seg inn: ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com med følgende:

  • Navn
  • E-post
  • Post Adresse
  • Tlf. Nr.
  • Fødselsdato

Ønsker du å være et støttemedlem? Ta kontakt med oss. Støttemedlemmer er inkludert i sosiale aktiviteter, «casual» spill, kan delta i verv, osv. Da betaler man kun treningsavgift som er Kr 100 i året til de over 18 år.

Banekart

 

Klikk på bildet for større versjon

HIF DG Tee Sign Hull

Bane

HIF Disc Golf bygger og drifter banen som ligger i Bassengparken i Holmestrand.

Banen består av 9 hull. Det vil jobbes kontinuerlig med forbedringer av disse hullene fremover i 2021. Det jobbes også mot å åpne flere hull.

Banekart og scorekort er å finne på UDisc, Metrix, og Uppsi. Banen er åpen og gratis for alle.

Om du mister eller finner noen disker når du spiller på banen finnes det en Lost Disc-kasse ved hovedskiltet like ved utkastet til hull 1. Ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com om du mister en umarkert disc så holder vi et øye åpent etter den.

Nyheter

Disc Golf

Klubbmesterskap 2021

Tusen takk for en flott dag og bra oppmøte på årets klubbmesterskap. Juniorene våre stod…
Disc Golf

Åpen dag!

Har du lurt på hva Disc Golf er? Nå har du muligheten til å finne…
Disc Golf

9 hull er åpne!

Hull 7-9 er satt opp og spillbare. Baneoppsett med 9 hull ligger klart på Metrix…