Skip to main content

Trond Aas sine aktiviteter

Trond er i dag HIF s eldste aktive medlem og han startet opp med sine aktiviteter etter at andre verdenskrig var over i 1945-

Det var fotball om sommeren og ski om vinteren. Han var med i sitt første skirenn i Rambergkollen i Tønsberg i 1946 og fikk 7 ende premie. Var aktivt med i hopp helt fram til midt på 50 tallet og representerte Vestfold i 2 junior NM. Han har også sittet i skigruppas styre i mange år og bare 17 år gammel var han kassere. Han var forman i gruppa i 1978 det året skigruppa ble nedlagt.

Fotballen var den store sommeridretten og han har spilt på all e lag i HIF utenom juniorlaget ( småguttelag , guttelag ,A-lag ,B-lag og Old Boys ) han debuterte på A-Laget mens han enda var guttelagsspiller og siden ble det A-Lags fotball fram til 1962. Etter 2 fri år med husbygging kom han tilbake og spilt endel A-lags kamper. Men mest B-laget og Old Boys til 1990 For å markere at han hadde spilt fotball i 50 år spilte han en OLD Boys kamp i 1995. han har spilt 317 kamper for A-laget og representert Vestfold fotballkrets på 4 div kretslag. Han var oppmann for A-laget et par år på 1970 tallet og sener formann i junioravdelingen i et par år.

Han har også sitt i HIF s hovedstyre i en periode og i styret statetikkutvalget i Vestfold Idrettskrets.
Han mottok HIF s gullmerke 1976.

Han var en av redaktørene i forbindelse med utgivelsen av HIFs jubileums bok i 2001 i forbindelse med HIF s 100 år jubileum.

I de senere årene har han sittet i styre i Seniorgruppa og har vært med å sette opp bilde galleriet i klubbhuset og vært med å lage et lite museum over alle gruppene som har vært i HIF. Utstyret som ble brukt er hengt opp på veggen ned til kjelleren. Han har også deltatt i en rekke dugnader på klubbhuset og den siste var da han var med å monterte de nye møblene til klubbhuset sist høst.

Trond har også deltatt i katalogiseringen av arkivet til HIF som omhandler HIFs historie fra oppstart i 1901.

Idrettsmerke saken har vært Trond s store lidenskap etter at han sluttet som aktiv og han har tatt idrettsmerke 80 ganger. Han har i en rekke år vært idrettsmerke kontrollør og i de sener år også vært merke ansvarlig ovenfor Vestfold Idrettskrets.

I 2019 mottok han Vestfold Idrettskrets hederstegn for fortjenestfull innsats for idretten i Vestfold.
Trond har i alle år tjent HIF på en flott måte både som person og aktivutøver.