Diskgolf

Diskgolf

Diskgolf, eller frisbeegolf, er en idrett som ligner litt på golf. Målet er å treffe en kurv ved å kaste disker (eller frisbee’er) med færrest mulig kast. I Norge er sporten organisert under Norges Amerikanske Idretters Forbund. Diskgolf er en sport med lav tærskel for absolutt alle!

Er du nysgjerrig på å lese mer om sporten, eller finne komplett sett med regler, kan dette finnes på Professional Disc Golf Assocation sine hjemmesider.

Klubb

HIF Diskgolf er en nyoppstartet klubb i 2020. Hensikten er å samle diskgolf-interesserte i Holmestrand, og spesielt brukere av den nye diskgolfparken i Bassengparken. Klubben har som mål å organisere diverse arrangementer, som ukentlige fellesrunder med scoring og annet sosialt.

Kontaktinfo

Epost: hifdiscgolf@gmail.com
Facebookside
Facebookgruppe
Metrix
UDisk

Medlemskap

Medlemskap koster 200 kroner (evt. 100 kroner dersom du allerede er medlem av HIF). Juniorer (under 18) er gratis. Dersom man melder seg inn i klubben får man 20 % avslag på diskgolfutstyr hos Intersport Holmestrand, i tillegg til at man støtter klubben!

For å melde seg inn: ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com.

Bane

HIF Disc Golf bygger og drifter banen som ligger i Bassengparken i Holmestrand.

Banen består av 9 hull. Det vil jobbes kontinuerlig med forbedringer av disse hullene fremover i 2021. Det jobbes også mot å åpne flere hull.

Banekart og scorekort er å finne på UDisc, Metrix, og Uppsi. Banen er åpen og gratis for alle.

Om du mister eller finner noen disker når du spiller på banen finnes det en Lost Disc-kasse ved hovedskiltet like ved utkastet til hull 1. Ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com om du mister en umarkert disc så holder vi et øye åpent etter den.

Banekart

Nyheter

Diskgolf

9 hull er åpne!

Hull 7-9 er satt opp og spillbare. Baneoppsett med 9 hull ligger klart på Metrix…
Diskgolf

Ukesgolf er i gang!

Klubben har endelig fått startet opp med ukentlige runder på Metrix! Første runde ble avholdt…
Diskgolf

De 6 første hullene er åpnet

Etter mye jobb har nå de 6 første hullene åpnet for spill i Bassengparken! Første…