Diskgolf

Diskgolf

Diskgolf, eller frisbeegolf, er en idrett som ligner litt på golf. Målet er å treffe en kurv ved å kaste disker (eller frisbee’er) med færrest mulig kast. I Norge er sporten organisert under Norges Amerikanske Idretters Forbund. Diskgolf er en sport med lav tærskel for absolutt alle!

Er du nysgjerrig på å lese mer om sporten, eller finne komplett sett med regler, kan dette finnes på Professional Disc Golf Assocation sine hjemmesider.

Klubb

HIF Diskgolf er en nyoppstartet klubb i 2020. Hensikten er å samle diskgolf-interesserte i Holmestrand, og spesielt brukere av den nye diskgolfparken i Bassengparken. Klubben har som mål å organisere diverse arrangementer, som ukentlige fellesrunder med scoring og annet sosialt.

Kontaktinfo

Epost: hifdiscgolf@gmail.com
Facebookside
Facebookgruppe
Metrix
UDisk

Medlemskap

Medlemskap koster 200 kroner (evt. 100 kroner dersom du allerede er medlem av HIF). Juniorer (under 18) er gratis. Dersom man melder seg inn i klubben får man 20 % avslag på diskgolfutstyr hos Intersport Holmestrand, i tillegg til at man støtter klubben!

For å melde seg inn: ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com.

Bane

HIF Disc Golf bygger og drifter banen som ligger i Bassengparken i Holmestrand.

Banen består av 9 hull. Det vil jobbes kontinuerlig med forbedringer av disse hullene fremover i 2021. Det jobbes også mot å åpne flere hull.

Banekart og scorekort er å finne på UDisc, Metrix, og Uppsi. Banen er åpen og gratis for alle.

Om du mister eller finner noen disker når du spiller på banen finnes det en Lost Disc-kasse ved hovedskiltet like ved utkastet til hull 1. Ta kontakt på epost hifdiscgolf@gmail.com om du mister en umarkert disc så holder vi et øye åpent etter den.

Banekart

Nyheter

Diskgolf

Åpen dag!

Har du lurt på hva diskgolf er? Nå har du muligheten til å finne det…
Diskgolf

9 hull er åpne!

Hull 7-9 er satt opp og spillbare. Baneoppsett med 9 hull ligger klart på Metrix…
Diskgolf

Ukesgolf er i gang!

Klubben har endelig fått startet opp med ukentlige runder på Metrix! Første runde ble avholdt…